Rendet tesz a Samsung?

Hirdetés

A Samsung egyszer már rendezte a kényelmetlenül szétdarabolt középkategóriás portfólióját, aminek jól elkülöníthető, tudásban és árazásban is differenciált kínálat lett az eredménye. Idén azonban ismét összecsúszott a J és az A széria, ezzel együtt az A lejjebb is, legalábbis tudásban. A Galaxy J6 és a Galaxy A6 között lényegében semmi különbség nincs, leszámítva az anyaghasználatot és a kamera felbontását. Aztán ott van még a C és a On széria is. A Samsung pedig, alapvetően nagyon helyesen, úgy érzi, ideje ismét rendet tenni.

A Galaxy A6 legalább AMOLED Infinity Display kapott.
A Galaxy A6 legalább AMOLED Infinity Display kapott. [+]

A Sammobile exkluzív információi szerint ezt az M széria bevezetésével tervezi a Samsung, ami egy név alatt fogja össze az alsó és középkategória modelljeit, legalábbis a C, a J és az On készülékeket biztosan, viszont az A6 megjelenéséig közel prémium felszereltségű A sorozat sorsáról egyelőre nem tudunk. Az SM-M205F és SM-M305F kódnév viszont létezik, elvileg a Galaxy M20 és Galaxy M30-at takarja, előbbi 32 vagy 64 GB belső tárhellyel, utóbbi 64 vagy 128 GB raktérrel, és mindkettő kettős SIM támogatással. Ha az A meg is marad, az egész termékkínálat egyértelműbb lehet: a csúcson az S sorozattal, alatta esetleg A, majd az M készülékek. Plusz, a Note.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

  • Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite

    A Samsung idén rendesen összezsúfolta a középkategóriát, amiben az A sorozat és a J versenyzői tolonganak minimális hardveres különbséggel, de ugyanazokkal az érthetetlen, bár itt kevésbé fájó hiányosságokkal.

  • Samsung Galaxy A6 - 6ástalan

    A Galaxy A6, első ezen a néven, érdekes kostrukció, valahol a J és az A széria között, amiben a felső-középkategóriás A sorozat jellegzetességei csak az elnevezésben érhetők tetten.

Hirdetés