Berlinbe készül a Motorola

Vagy legalábbis Berlin kódnevű készülékekkel, amelyek kameráiról most kiderült pár részlet. Spoiler: 108 megapixel!

Hirdetés

Rálépett a visszatérés ösvényére a Motorola, és az Edge készülékek a magasabb árkategóriát képviselik, eddig korrekt eredményekkel. Éppen ezért több telefon is várható az év második felében a sorozaton belül, és talán beszédes (vagy nem jelent semmit) a Motorola Edge Berlin és Berlin NA kódnév, a német TechnikNews mindenesetre pontosítani tudja ezek kameraszenzorait.

A Motorola Edge+ már tavaly is 108 megapixeles főkamerát vetett be a hátlapon
A Motorola Edge+ már tavaly is 108 megapixeles főkamerát vetett be a hátlapon [+]

A paraméterek alapján a Berlin munkacímű telefon lehet az igazi zászlóshajó 108 megapixels Samsung ISOCELL HM2 szenzorral, amelyhez 16 megapixeles ultraszéles és 8 megapixeles mélységszenzor tartozhat az OmniVision A10 sorozatából, illetve 32 megapixeles szelfimodul a B40 szériából. A Berlin NA (utóbbi talán North America, vagyis Észak-Amerika rövidítése) a főkamerát megtarthatja, az ultraszéleset viszont Samsung S5K4H7 szenzorra cserélheti, a mélységérzékelős modul végül 2 megapixelesre csökkenhet, változatlan előlapi egységgel.

Az Edge+ folytatása idén sem kíván spórolni a tudáslistán
Az Edge+ folytatása idén sem kíván spórolni a tudáslistán

Szintén puszta találgatás, de ha már Berlin kódnéven fut az a két telefon, ami az év második felében érkezik, ráadásul egy német forrás számol be a részleteiről, talán a szeptember 3-7-e közötti IFA-n hull róluk le a lepel – Berlinben. Vagy nem. Készül mindenesetre még egy Motorola Edge Kyoto kódnéven, amely a Berlin NA fő-, ultraszéles és mélységkameráját szó szerint lemásolja, míg szelfiegysége 16 vagy 32 megapixeles lehet. A negyedik tagot végül Sierra álnéven fejlesztenek, szóval választékból nem lesz hiány.

Hirdetés