Bemutatkozott az Oppo Reno8 széria

A Reno8 Pro az első készülék Snapdragon 7 Gen 1-es szettel, amelyet az alapmodell és a Pro+ kísér.

Az Oppo a várakozásoknak megfelelően mutatta be a Reno8-as szériát, a Pro modell pedig az első készülék a Qualcomm múlt hét végén bemutatott felső középkategóriás lapkájával. A három készülékben közös az AMOLED panel, az 50 megapixeles főkamera és a 4500 mAh-s telep 80 wattos SuperVOOC töltéssel. És mellesleg a formaterv is.

Reno8+
Reno8+ Reno8 Pro+

A legkomolyabb ajánlat a sorozatban az Oppo Reno8 Pro+ Dimensity 8100 Max lapkakészlettel és opcionálisan 12 GB RAM-mal és 256 GB UFS 3.1-es belső tárhellyel. A Pro+ nem csak a legerősebb, de a legnagyobb modell is 6,7 hüvelykes, FHD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLD panellel, amit mindössze 1,4 milliméteres kávák szegélyeznek alul és felül. A középre lyukadó 32 megapixeles szelfikamera autofókusszal dolgozik, az ujjlenyomat-olvasó pedig rénézésre szintén a panelben van, de erről egyelőre az előzetes termékoldal sem árulkodik.

Reno8 Pro+
Reno8 Pro+

A Pro+ hátoldalán ugyanaz az 50 megapixeles főkamera a fő attrakció, amit a Find X5 Pro esetében vetettek be és a dedikált MariSilicon X NPU is rendelkezésre áll, úgyhogy képminőség terén a főkamera esetében ugyanazt várhatjuk, mint a csúcsmodell esetében. A 8 megapixeles ultraszéles látószögű és a 2 megapixeles makró már kevésbé izgalmas. A részletes specifikációra még várunk, amint megvan, kiegészítjük a releváns információkkal, mint a kodektámogatás, adatkapcsolati képességek etc.

Reno8 Plus
Reno8 Plus

A Reno8 Pro az első kereskedelmi forgalomban elérhető készülék a Qualcomm új, felső középkategóriás, Snapdragon 7 Gen 1-es szettjével. Az AMOLED panel itt is 120 Hz-en dolgozik FHD+ felbontás mellett, a képátló viszont csak 6,62 hüvelyk és a 32 megapixeles szelfikamerába sem jutott AF. A kamerarendszer ugyanaz, mint a Pro+-nál, beleértve a MariSilicon NPU-t és a felejthető másd- és harmadlagos szenzort.

Reno8
Reno8

A Reno8 Dimensity 1300-al dolgozik maximum 12 GB rendszermemóriával, ami a RAM-ot tekintve top kategória, de a FHD+ AMOLED kijelző itt csak 90 Hz-es képfrissítésre hajlandó és 6,43 hüvelykes. Az 50 megapixeles főkamera itt is adott, de nincs NPU, a két segédszenzor (makro és mélység) pedig 2 megapixelen dolgozik.

A Reno8 Pro+ Kínában 8/256 GB-os kiszerelésben 198 ezer forintnyi jüanon nyit, a legvastagabb kiadás pedig 12/256 GB-os kiszerelésben 215 ezer forintnyi helyi pénzbe kerül. A Pro modellért alsó hangon 161 ezer forintot kell fizetni, a legkomolyabb kiszerelés pedig 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel 188 ezer forintra jön ki átszámolva. Az alapmodell Reno8 június 1-jén lesz elérhető Kínában is, az árat később teszik közzé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés