Bemutatkozott a Palm Treo 500v

Hirdetés

Hosszas titkolózás után ma végre leleplezte legújabb modelljét a Palm, mely nem más, mint a 3G képes Treo 500v, mely kifejezetten a Vodafone ügyfelei számára készült. A 3G modell Windows Mobile 6 Standard alapokra épít , kezeli a Word, Excel, PowerPoint és PDF dokumentumokat, 2 megapixeles kamerát tartalmaz és a legfontosabb része a QWERTY billentyűzet, valamint a microSD kártyával bővíthető 150 MB memória. Az első, ami rögtön szemét szúr az a WiFi hiánya, marad tehát a jó öreg Bluetooth. A gyártó külön kiemelte az azonnali email letöltés szolgáltatást, mely azonban ma már nem akkora kuriózum.


A sötétszürke változat

A Vodafone készülékek egyik hírhedt ismertetőjegye a live! menü, mely jelen esetben is annak minden jó és rossz tulajdonságátal együtt megtalálható. Az októberben megjelenő készülék sötétszürke és fehér színben lesz kapható bizonyos országokban melyek között kishazánk neve nem szerepel.


Ez pedig a fehér

Azóta történt

  • A Palm eredmények oka

    A Palm egyetlen eszköz késésével indokolja a nem éppen fényes pénzügyi eredményeit.

  • Leépít a Palm

    Hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, de a PalmInfocenter jelentése szerint százaktól kíván megválni a jobb napokat is megélt cég.

  • Megérkezett a Palm Treo 755p

    A Palm sokat késő készüléke végre hivatalosan is megérkezett.

  • Nova lesz az új Palm OS neve

    Az új Plam operációs rendszer Nova néven látja meg a napvilágot.

Előzmények

Hirdetés