Hirdetés

Jövő hónapban érkezik a Nubia Red Magic 3s

Mármint Európába. A ráncfelvarráson átesett Red Magic 3 már egy ideje elérhető Kínában.

A ZTE október 16-tól nemzetközi forgalomban is elérhetővé teszi az eleve B20 támogatással bemutatott Nubia Red Magic 3s-t. A szórásból az európai piacok sem maradnak ki, szeptember 25 és 16 között pedig még készüléket is lehet nyerni. A heti kihívásokat itt lehet elérni, a legjobb értelemszerűen egy Red Magic 3-mal lesz gazdagabb, a többiek pedig (húszan) Mystery Prize Crate-et, gondolom ajándékcsomagot kapnak. Összesen ötven díjazottja lesz a játéknak, akik kedvezményre vagy kiegészítőkre számíthatnak.


[+]

Ha valaki nincs játékos kedvében október 9 és 16 között Early Bird kedvezményeket érvényesíthet, az európai árakat viszont egyelőre nem tette közzé a gyártó. Kínában a 8 GB rendszermemóriával és 256 GB UFS 3.0-s tárhellyel szerelt modell 140 ezer forintnak megfelelő jüanról indult, ennél nyilván kicsit több lesz errefelé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Nubia Red Magic 3S

    A gamer közösség kedvére próbáltak tenni a Snapdragon 855+-szal, az UFS 3.0-s tárolóval, a frissített hűtési rendszerrel és a 90 Hz-es képfrissítési rátával.

  • Brutális lett a Nubia Red Magic 3

    A ZTE bivalyerős gamer mobilja 8K videofelvételt és 1920 fps szuperlassítást is tud a prémium felszereltség és egyedi dizájn mellett.

Hirdetés