Hirdetés

Bemutatkozott a Moto G9 Plus

Snapdragon 730G rendszerchip, 6,8 hüvelykes kijelző és 5000 mAh kapacitású akkumulátor jellemzi az újdonságot, és szerencsére az árazás sem csúszott meg.

Hirdetés

Ismét a középkategóriás G-szériát frissítette a Moto, ezúttal a G9 Plus névre hallgató, elsőként Brazíliában piacra kerülő eszközüket mutatták be. 6,8 hüvelykes Full HD+ Max Vision kijelző került bele IPS technológiával és HDR10-támogatással, a kialakítás kameralyukas, bal felül egy 16 megapixeles szelfikamera tekinthető meg. Az ujjlenyomat-olvasó a készülék jobb oldalában, tehát kivételesen nem a hátlapi Moto logóban van.


[+]

Snapdragon 730G rendszerchipről beszélünk 4 GB RAM-mal, ehhez 128 GB-os, akár microSD-vel bővíthető tárhely párosul. Hátul 64 megapixeles főkamera mellett látható 8 megapixeles, 118 fokos látószögű széleslátó, mellette 2-2 megapixelen láthatók makró és mélységkamerák.


[+]

Az Android 10 rendszerrel futó készülék akkumulátora 5000 mAh-s, nem maradt el a 30W-os gyotsöltés lehetősége sem. Helyet kapott az USB Type-C porton kívül a 3,5 milliméteres jack csatlakozó is, van továbbá NFC és Bluetooth 5.0. Brazil ára körülbelül 140 ezer forintnak felel meg, de vélhetően nemsokára elérhető lesz egyéb piacokon is.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés