Hirdetés

2018. december 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Befutott az első komolyabb S9 frissítés

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SamMobile

A két új Galaxy arcalapú feloldását és kameráit tatarozza a nemrég útnak indított szoftveres ráncfelvarrás.

Hirdetés

Kitűnően sikerült a Samsung Galaxy S9 és S9+, csak épp a wow faktor maradt el a tavalyi formát és a tudás nagy részét megismételve. Kétségtelenül előremutató a változtatható apertúrájú hátlapi főkamera, élesebb nappali és világosabb esti eredményekkel, konklúziónk ugyanakkor az volt, hogy f/1,5-ös rekeszérték mellett és kézi módban úgy egyáltalán lehetne még reszelni a fókuszképességeken.

Sajnos csak a Galaxy S9+ kapott a két újdonság közül teleobjektíves másodkamerát, a főkamera viszont mindkét esetben változtatható apertúrájú
Főleg a kamerán javít a friss Galaxy S9 és S9+ javítócsomag [+]

Nos, a SamMobile által kiszúrt (és Kedves Olvasóink szerint már pár napja élesített), első komolyabb szoftverfrissítés éppen a kamerák stabilitására megy rá. Ebből egyébként az S9 csak egyet, az S9+ pedig kettőt visel a hátlapon. Az előlapon egyaránt 8 megapixeles kamera dolgozik, amely az íriszalapú feloldás alternatívájaként arcalapú azonosítást is lehetővé tesz, és ezen szintén csiszolni hivatott a frissítés, csak már nincs nálunk a mobilpáros, hogy ezt a gyakorlatban kipróbáljuk. Szerencsére fórumainkon javában folyik a Galaxy S9 / S9+ diskurzus, és olvasóink biztosan meg fogják osztani tapasztalataikat.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.