Be sem jelentették, mégis előrendelhető volt a „Lumia 650”

Hirdetés

Várhatóan napokon belül, a tippek szerint február elején lehull a lepel a negyedik Windows 10-zel érkező Microsoft Lumiáról (az első három ugyebár az 550, a 950 és a 950 XL volt), és már annyi mindent tudni a „Lumia 650”-ről, hogy a bejelentés helyett sokan már inkább a vásárlással foglalkoznának.

A MobileFun webáruház oldalán rövid időre felbukkant a „Lumia 650”
A MobileFun webáruház oldalán rövid időre felbukkant a „Lumia 650” [+]

Legalábbis azok, akiknek például a fenti, egy pillanatra feltűnt és egyelőre nem hivatalos ár (263 euró, azaz 82 ezer forint) és a szintén meg nem erősített specifikációk (Snapdragon 210, 1 gigabájt RAM, 8 gigabájtos belső tároló, 8 megapixeles hátlapi kamera, 2000 milliamperórás specifikációk) felfokozták az érdeklődését. Természetesen a Lumia 650 is Windows 10-zel érkezik, és lassan már tényleg csak az a kérdés, hogy mikor.

Azóta történt

  • Sajtófotón látható a Microsoft Lumia 650

    Lehet, hogy az utolsó készülék lesz Lumia név alatt, de az biztos, hogy nemsokára érkezik a középkategóriás Microsoft mobil.

Előzmények

  • Év elején debütálhat a Lumia 650

    Újabb fotókat láthatunk az új, középkategóriás Lumiáról, ha minden igaz, akkor nemsokára hivatalosan is bemutatkozik a termék.

  • Microsoft Lumia 950 - kiment a ház az ablakon

    Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.

  • Microsoft Lumia 950 XL - ablakcsere a tizediken

    Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?

  • Microsoft Lumia 550 - szellőztetés, friss levegő

    A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.

Hirdetés