2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Az Xperia XZ4 Compact is megmutatta magát

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: CompareRaja

Nemhivatalos renderképekről van szó, állítólag megbízható forrásból. Maradhat a szimpla kamera az apró Sony mobil hátulján.

Hirdetés

Lehet, hogy a Sony eladási mutatói nem olyan jók, mint az Xperiák fénykorában, a japánok sorra jönnek ki generációs és félgenerációs újdonságaikkal, és androidos frissítésben is a jobbak közé tartoznak.


(forrás: CompareRaja / OnLeaks) [+]

Az Xperia XZ4 generáció 2019 elejére várható, és az alapmodell már megmutatta magát. Most kompakt testvéréhez érkezett renderkép és videó, állítólag megbízható forrásból, egy CAD fájl formájában.

Az XZ4 Compacton természetesen nincs bevágás, kávák viszont annál inkább, ami talán nem meglepő, hiszen el kell rajtuk férnie az előlapi kamerának, a szenzoroknak és a sztereó hangszórónak.


(forrás: CompareRaja / OnLeaks) [+]

A CompareRaja és az OnLeaks 5"-es képátlóval várja a Sony újdonságát, 139,9 x 66,5 x 9,3 milliméteres házban, egy hátlapi kamerával, USB-C porttal és visszatérő jack kimenettel. Mivel az előd tavaly az MWC-n és Snapdragon 845-tel mutatkozott be, a két Xperia XZ4-et is a barcelonai kiállítás környékére érdemes várni, Snapdragon 855-tel.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.