Az új Vodafone Trió

Hirdetés

A legnagyobb tudású modell a Vodafone 920, melyet a HTC gyárt a vörös szolgáltató számára. A Vodafone 920 egy Windows Mobile alapú 3G csúszkás kialakítású készülék, mely 2,4 colos kijelzőt és 2 megapixeles kamerát kapott. Érdemes megfigyelni, hogy a legújabb live! Menü már nem színes, hanem a mai trendnek megfelelően egyszínű, körvonalas, minimalista dizájnt kapott ami sokkal jobban néz ki, mint a korábbi kissé agresszív vörös-kék ikonsor.


Vodafone 920 a HTC-től

 

A középső modell a Vodafone 810, melyet a Huawei gyárt. Nagyobb testvérétől annyiban tér el, hogy nem okostelefon, kijelzője is kisebb, viszont fém borítást kapott. A gombok elrendezése talán kis mértékben az N95-re emlékeztet, de tudását tekintve természetesen szertefoszlik a hasonlóság. A 2,2 colos kijelzővel és 2 megapixeles kamerával felvértezett mobil szintén 3G támogatást kapott.


Vodafone 810: fémes 3G

 

A legkisebb modellt szintén a Huawei készíti, Vodafone 720 néven. A kagyló kialakítású készülék 1,3 megapixeles kamerát kapott és a mai trendi rejtett külső kijelzőt, mely csak bekapcsolt állapotban látható. A barna és titán színekben megjelenő újdonság idén decemberben érkezik társaival együtt.


Vodafone 720: lapos gombokkal...

 


...és rejtett kijelzővel

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés