2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Az LG előzetesben célozgat a dupla megjelenítős V10-re

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Október 1-jén mutatkozik be az LG következő csúcskészüléke, amelyet nem hivatalosan V10-ként emlegetnek, és amelynek a kijelzője felett lesz egy második kijelző.

Hirdetés

Egyelőre még semmi nem hivatalos, csak az, hogy az LG október 1-jén, New York-i idő szerint reggel 10 órakor bemutat valamit, manapság azonban gyakorlatilag nem lehet a mobilvilágban titkot tartani, így a szakma tudni véli, hogy egy V10 nevű eszköztől hullik le a lepel, aminek a különlegessége az lesz, hogy 5,7 hüvelykes QHD megjelenítője felett egy második, 480 x 96 pixeles képernyő is lesz, amelyre ikonok és értesítések kerülhetnek.

A most közzétett LG reklám elég egyértelműen céloz erre, persze a „titkot” még nem leplezi le. Tippek szerint a második kijelző AMOLED technológiájú lesz, ám azt még nem tudni, hogy az is rendelkezik-e érintésérzékelő felülettel. Hardveresen a G4 felhozatala, azaz a Snapdragon 808-as SoC, az Adreno 418-as IGP és a 3 gigabájt RAM térhet vissza, a hátlapi kamera 16 megapixeles lehet. A lenti kép a fenti videó egyik képkockája, amely nem csak az aszimmetrikus, azaz nem középen elhelyezett második kijelzőre, hanem két előlapi kameralencsére is célozgat, úgyhogy több szempontból is különleges készülék mutatkozhat be jövő hét csütörtökön.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.