Október 1-jén lesz az LG nagy eseménye

Amikor még az IFA kiállításon Ken Honggal, az LG kommunikációs igazgatójával beszélgettünk, világossá vált, hogy a dél-koreai vállalat nem kíván nagy hangsúlyt fektetni a berlini eseményre, hiszen a rengeteg újdonság zaja elnyomná az ő bejelentésüket. Az interjúból azonban az is kiderült, hogy hamarosan egy nagyobb sajtótájékoztatót tartanak, amelyen egy új készülék mutatkozik majd be. Nos, ez a nap október 1-jére esik, ugyanis az LG kiküldte a meghívókat a New Yorkban tartandó eseményükre.

A fenti képből jól látható, hogy valamilyen filmezéssel kapcsolatos téma lesz a mérvadó, amit még egyelőre nem lehet tudni, hogy mit jelent. A pletykák szerint itt leplezheti le az LG a V10 névre hallgató mobilt, ami egyébként már megkapta a TENAA jóváhagyását, és a G4 nagyobbik variánsa lehet. A hírek szerint az újdonság 5,7 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel startolhat el, 3 GB RAM, 64 GB-os belső tárhely (plusz microSD) és Snapdragon 808 chipset társaságában.


[+] Ilyen lehet az LG V10

A hátlapi kamera továbbra is 16 megapixeles lesz, amit egy dupla ledes villanó segít a sötétben. A V10 legnagyobb attrakciója a hátul elhelyezkedő home gombba épített ujjlenyomat-olvasó, mivel az LG-nek még nem volt biometrikus azonosítók leolvasására képes telefonja. A merészebb szóbeszédek szerint lehet még egy különlegessége a phabletnek, ugyanis elvileg egy másodlagos kijelzőt is kap, bár egyelőre még nem tisztázott, hogy ez pontosan miként fog működni, vagy hogy egyáltalán lesz-e ilyen megoldás a kütyüben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés