Az IFA-n érkezhet a HTC One A9 folytatása

Ha az árhoz viszonyított specifikációba és a küllem hasonlóságaiba bele is lehetett kötni, a HTC One A9 kiemelkedett a tavalyi ősz ajánlatai közül gyönyörű megjelenésével, példaszerű összeszerelésével és remekül optimalizált szoftverével. Olyannyira, hogy az A9 sikere megtolta a HTC szekerét a pénztáraknál, így joggal bízhatnak a tajvaniak abban, hogy a folytatás is népszerű lesz.

A One A9 lehet, hogy hasonlít a legújabb iPhone-ra, de a 2013-as One-ra is, és akkor máshogy nézett ki az Apple telefonja
Az A9 (középen) lehet, hogy hasonlít a legújabb iPhone-ra, de a 2013-as One M7-re is, és akkor még így nézett ki egy iPhone (jobbra) [+]

A VentureBeat belső források alapján úgy tudja, A9s néven érkezik a másodgenerációs modell, és a héten kezdődő, berlini IFA-n mutatkozik be, egészen pontosan a kapcsolódó HTC sajtóeseményen. Ennél többet egyelőre nem tudni, csak azt, hogy szeptember 1-jén hullhat le a lepel erről a modellről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • A HTC 10 még az idén megkapja az Android Nougat frissítést

    A HTC hivatalos Twitter csatornáján tette közzé frissítési tervei(nek egy részé)t.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

Hirdetés