2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Az FCC erősítette meg a Galaxy S7 Edge akkukapacitását

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Authority

A jóváhagyást követően szinte biztosra vehető, hogy a Samsung következő csúcskészüléke viszonylag méretes teleppel lát napvilágot.

Hirdetés

Ameddig a Galaxy S6 család tagjai többnyire minden téren jó irányba mozdultak el az elődökhöz képest, volt azért néhány kevésbé örömteli megoldás is: ilyen például a microSD bővíthetőség, vagy éppen a cserélhető akkumulátor elhagyása, de a vízállóság megszüntetését sem fogadták lelkesedéssel a felhasználók. Ugyan az MWC-n bemutatásra kerülő Galaxy S7 és S7 Edge formaterv terén nem sokban fog különbözni a tavalyi zászlóshajóktól, a Samsung számos apró előrelépést eszközölhet.


(forrás: Pocketnow) [+]

Természetesen az előbb említett hiányosságok pótlásáról naponta kapnak szárnyra pletykák, most azonban az FCC-nek köszönhetően egy dolog már biztosra vehető. A Galaxy S6-ban lévő akkumulátor ugyanis nem biztosított túl hosszú üzemidőt, szemben az Active variánssal, ahol kifizetődött a méretesebb energiaforrás beszerelése. A Szövetségi Hírközlési Tanács dokumentuma ugyan nem specifikál pontos készüléket, a 3600 mAh-s telepet megerősíti, ami elvileg majd az 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt Galaxy S7 Edge-be kerül, a kisebbik, 5,1 inches Galaxy S7 névre keresztelt modellbe pedig egy 3000-es akku kerülhet. Mivel mind az Exynos 8890, mind pedig a Snapdragon 820 chipset (mindkét verzióval kaphatóak lesznek a dél-koreaiak újdonságai) energiahatékony, így remélhetőleg akár két napos üzemidőre is képesek lesznek a mobilok, amiknek egyébként dummyjáról is kikerült el kép az internetre (fent látható).

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.