Az eddiginél nagyobb teljesítményű, hordozható napelemet mutatott be a Bluetti

A PV420 a gyártó eddigi legnagyobb ilyen terméke, már rendelhető.

A Bluetti egyre aktívabb a hordozható és otthoni energiatárolás piacán, korábban mi is teszteltük az EB70-et és az EB3A-t, valamint az ezekkel kompatibilis PV200-as napelemet. Ahogyan azonban a termékportfolió az akkumulátoros fronton bővül és a cég egyre nagyobb kapacitású és teljesítményű berendezéseket dob piacra, ehhez igazodva a leporelló jelleggel összehajtható, hordozható napelemes kínálatát is bővíti, a termékcsalád legfrissebb tagja a PV420.


[+]

Ahogyan a korábbi modellek, a PV420 is hordozható kialakítású, összesen négy részből áll, amelyeket egymásra lehet hajtani, hogy aztán így egy relatív könnyen magunkkal tudjuk vinni. Az üzembe helyezés egyszerű, az IP65-ös, fröccsenő víz elleni minősítést is megkapó PV420 kihajtogatás után a hátsó támasztékkal három különböző szögben megdöntve állítható fel, hogy a besugárzás optimális lehessen. A panel maximum 400 wattos teljesítményt tud leadni, tökéletes körülmények esetén hat órán belül tud 2 kWh-nyi áramot termelni.


[+]

Ahogyan a gyártó többi hasonló terméke, a PV420 is szabványos MC4-es csatlakozókkal érkezik. A monokristályos napelem ETFE fóliát kapott (ez szavatolja az IP65-ös minősítést), ez egy hordozó szövet nélküli etilén-tetrafluor-etilén polimer anyag, sima felületének köszönhetően a por, kosz, egyéb szennyeződés nem tapad meg a felületén. A PV420 ára 899 euró március 29-ig.

Előzmények

Hirdetés