Augusztusban lesz elérhető a Honor 9 Premium

Hirdetés

A nyár elején Európában hivatalosan is bemutatott Honor 9 rekordeladásokat produkált az első hónapban. Mondjuk abszolút nem alaptalanul, noha nyilvánvalóan nem minden szempontból hibátlan az eszköz teljesítménye, összességében és főleg ár-érték arányban továbbra is kiérdemelte az elismerésünket. Most pedig úgy tűnik, egy prémium modell is érkezik, méghozzá augusztusban.


(forrás: DigiTec) [+]

Egy olasz szolgáltatónál került elő először a kissé módosított specifikációval rendelkező csúcsmodell variánsa, ami minden paraméterében megegyezik, kivéve a memóriakiosztást, ami némi felárért cserébe 6 GB rendszermemóriát és 128 GB-os, továbbra is bővíthető belső tárhelyet jelent. Svájcban szintén Honor 9 Premium néven került be egy webáruház kínálatába, ahol 499 svájci frankért lehet beállni a sorba. Ez nagyjából nettó 140 ezer forintnak felel, ami mindössze 50 frankkal, alig 14 ezer forinttal magasabb árat jelent. Mármint Svájcban. Nálunk az alapmodell 155 forinton nyitott, feltehetően arányaiban azonos növekedéssel számolhatunk az extra memóriáért cserébe.

Előzmények

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Rekordeladásokat ért el a Honor 9

    A nemrég bemutatott Honor 9 igen sikeres premiert zárt, kisebb készlethiány is kialakult, viszont érkezik egy új szín.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés