Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Átlépte az 1 százalékot a Marshmallow részesedése

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Google jelentése szerint a legújabb Android lassan, de biztosan lépeget felfelé, a KitKat ugyan nem sokkal, de még mindig vezet.

Hirdetés

Most is közzétette az Androiddal kapcsolatos jelentését a Google, amiben számba veszik, hogy melyik verzió milyen százalékban fut a készülékeken. A jelenlegi állás szerint a 6.0-s, Marsmallow névre keresztelt változat immár elérte az 1,2 százalékot, ami ugyan még mindig vajmi kevés, de látszik, hogy a frissítések (elég csak az LG, vagy a hamarosan Samsung és Asus eszközökre kiadásra kerülő telepítőcsomagokra gondolni) és az új eszközök hamarosan még magasabb értékre emelik ezt a számot.


[+]

A Lollipop részesedése 32,6 százalékról 34,1-re ugrott, tavaly decemberben még csak 29,5 százaléknál járt. A KitKat első helyének elvesztése most már nem sokon múlik, a 4.4-es rendszer 35,5 százalékon áll, a háromféle változatot is magában foglaló (4.1-4.3) Jelly Bean pedig 23,9 százalékot tudhat magáénak. Az Ice Cream Sandwich a kütyük 2,5 százalékán, a Gingerbread az eszközök 2,7 százalékán fut. A Froyónak még sikerült 0,1 százalékkal felkapaszkodni a kördiagramra, a következő hónapban már nem kizárt, hogy végleg lekerül a listákról a lassan hat éves szoftver.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.