Hirdetés

Apró, nyomógombos Nokia is érkezik

Hirdetés

Roppant kellemes küllemű, kis méretű nyomógombos Nokia fordult meg most a kínai Hírközlési Hatóságnál is, Oroszországban pedig már egy ideje túl van a hatósági engedélyezésen. A TA-1139 modellszámú eszköz igazi butatelefon lesz, a rendszer nem próbálkozik okosfunkciók integrálásával. Erre a lapkakészlet sem lenne alkalmas, mindössze egy egymagos, maximum 360 MHz-es szett és 8 MB operatív memória működteti a rendszert.


[+]

A csak 2G képes Nokia TA-1139 120,8 x 53,49 x 13,81 milliméter és mindössze 83,6 gramm, ebbe egy 2,4 hüvelykes, 240 x 320 pixel felbontású megjelenítő fért a numerikus fizikai gombsor fölé, a szerkezetbe pedig egy 1020 mAh akkumulátor. A 3 megapixeles, LED villanós hátlapi kamera valószínűleg a használhatatlanság határát súrolja majd, viszont a 16 MB belső memória 32 GB-os microSD-vel bővíthető lesz, ha nem szeretnénk két SIM-kártyát használni. FM-rádió lesz.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

  • L8Star BM10 – mini super small

    Elképesztően picike mobil, amit tulajdonképpen Bluetooth kihangosítóként árulnak, de SIM kártyával, amiből kettő is belefér, akár önállóan is képest hívást bonyolítani.

Hirdetés