2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Angliában is előrendelhető az LG G5

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Authority

A dél-koreaiak csúcsmodelljére Kanada után már a szigetországban is le lehet adni az igényeket, az ára nem lesz túl baráti.

Az Amazon elkezdte felvenni az előrendeléseket Angliában az LG G5 készülékre, ami szürke és arany színben lesz megvásárolható, méghozzá 529 fontos áron, ami járulékos költségek nélkül átszámolva 212 ezer forintot jelent. A kiszállítás várható ideje április 8-a, akárcsak Kanadában. A weboldalon egyébként érdekes és vicces aláírást közölnek, hiszen külön elnézést kérnek, hogy az USÁ-ba nem szállítanak ki (még be sincs jelentve, hogy ott a boltok polcaira kerül).


[+] Az MWC-n 33 díjjal jutalmazták az LG-t

Az LG zászlóshajója tehát nem lesz olcsó, ám a szigetországban így is 31 fonttal kevesebbe került, mint a Samsung Galaxy S7. Hogy aztán ez a kis árrés elegendő lesz-e, hogy a két dél-koreai techóriás közül az LG kerüljön ki győztesnek, az még a jövő zenéje. A G5 a moduláris kialakítása miatt 33 díjat már bezsebelt az MWC-n, a kijelző a gyártó hivatalos weboldala szerint 800 nites fényerőt ígér (kell is, mert a G4 ebben nem volt túl jó), a Snapdragon 820 chipset pedig saját tapasztalataink szerint is vígan elvan a QHD felbontású Quantum IPS képernyővel. Az G5-be már ujjlenyomat-olvasó is került, a tárolóegysége bővíthető, akkumulátora pedig cserélhető, bár sajnos a kapacitása kisebb azoknál, mint amik az elődmodellekben voltak.

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rd​e​té​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.