Hirdetés

Alkalmazásfejlesztés badára: Megújult a seller office

Megújult a Seller Office, azaz a Samsung saját, többek között badás programokat tartalmazó alkalmazásboltjának webes adminisztrációs felülete. Ez az az oldal, ahol a feltöltött, eladásra kínált szoftvereket menedzselhetjük, valamint a velük kapcsolatos statisztikákat is itt követhetjük nyomon.

A kissé átvariált dizájn mellett fontos újítás, hogy alkalmazásonként 50 kupont (vouchert) oszthatunk ki, amelyekkel a jogosultak ingyen és bérmentve tölthetik le az adott szoftvert. A promóciós célokat szolgáló rendszer természetesen csak a fizetős alkalmazásokra vonatkozik. A szoftverek regisztrációs procedúrája is egyszerűsödött, az eddig megszokott 6 lépésről 3 állomásra csökkent a dolog. Itt vihetjük fel a készülékkel és a programunkkal kapcsolatos információkat, a felbontást, a kategóriát és az árat adhatunk meg, valamint itt tölthetjük fel a bináris állományt is.

Az alkalmazásokat frissíthetjük is, viszont eddig nem adhattunk szöveges információt arról, hogy az új verzió miben tér el a régebbitől, mostantól erre is lehetőségünk van. A statisztikák áttekinthetőbbé váltak, a regisztrációs, letöltési és eladással kapcsolatos információkat is egyaránt egy-egy összegző oldalon nézhetjük át. Újdonság továbbá, hogy a fejlesztők írhatnak magukról egy rövid bemutatkozót, valamint másodlagos e-mail címet is megadhatunk (ezt a My Profile fülön tehetjük meg).

Azóta történt

Előzmények