Aktív zajszűrést hozott a belépő kategóriába a Realme

A Realme Buds Air 2 Neo egyelőre Pakisztánban érhető el, de nemzetközi forgalmazásra is számítunk.

A Realme Buds Air 2 Neo az Indiában bemutatott Buds Air 2 kedvezőbb árú, buds formátumú variánsa, az aktív zajszűrésről viszont nem kell lemondani a 16 ezer forintnak megfelelő összegbe kerülő valódi vezetékmentes fülhallgató esetében sem. A 10 milliméteres hangkeltőkkel dolgozó, IPX5 fröccsenésálló fülesek fekete és fehér színben választhatók.


[+]

Az 5.2-es Bluetooth támogatja az AAC és SBC kodekeket, az aktív zajszűrésen kívül pedig környezeti zajcsökkentés és hangáteresztő mód is rendelkezésre áll. Az ANC mód akár 25 dB-lel is képes csökkenteni a külső zajok hangerejét, a játékhoz ajánlott alacsony késleltetés mód pedig 88 milliszekundumra redukálja az átviteli késleltetést.


[+]

Az akkumulátorról nincs számszerű információ, a fülesek viszont ANC nélkül 7 órát bírnak, míg aktív zajszűréssel 5 óra lejátszási idő fér bele a kapacitásba. A Type-C porton keresztül tölthető tok összesen 28 óra zenehallgatást tesz lehetővé, aktív zajszűréssel pedig 20 órán át bírja. Valószínűleg, a Realme Buds Airhez és Neo-hoz hasonlóan, előbb-utóbb a Realme Buds Air 2 Neo is eljut hozzánk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés