Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Ezért az összegért a cikkben leírtakat tudja akkor Best buy .

  A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

 • tixem

  addikt

  Minap vettem egy Neo-t, dióhéjban a tapasztalat. Zenehallgatásra igazából elmegy, egy Sennheiser Momentum 2 tws után vettem, nyilván ordít a különbség, ugyanakkor nem fájóan sz@r, egész tűrhető és az app is jól használható. Egy equalizer mondjuk elférne benne, mert az előre megadott profilok (bass boost, dynamic, bright) egyike sem nyerte el maradéktalanul a tetszésem. Kialakítás, kényelem, anyaghasználat, töltési sebesség rendben van. A gumiharangokból nekem a legnagyobb kellett, eddig minden ilyen cuccomnál a középső méret volt jó. A gumiharangok anyaga nekem kissé kényelmetlen, ilyen matt szilikon, a Sennheiseren sokkal puhább volt a gumi, jobban is illeszkedett. Persze mivel a vetőcső vége standard kör alakú, bármilyen illeszték tetszés szerint rápasszintható, nekem a régi Lumiás fülesem gumiharangjával lett tökéletes. Eddig ott tartunk, hogy nem bántam meg, Sennheiser ide vagy oda.

  A zajszűrése viszont tragédia. Kritikán aluli. A normál és a transzparens mód oké, de a bekapcsolt anc egész egyszerűen kifekszik. Én buszon használom ezeket, autópályán fix sebességnél van egy konstans állandó, erős motorzaj, még csak nem is arról van szó, hogy folyamatosan változó frekvenciájú valamit kellene kioltania. Meghasal, a Sennheiser gyönyörűen letompította. Ez a cucc is valamennyire kioltja de egyértelműen nem tud vele mit kezdeni, ugyanis totál rendszertelenül és sűrűn (1-2 másodperces közökkel) hol tompítja, hol átengedi a zúgást és amikor éppen átengedi akkor mintha harangoznának picit az ember fejében. Borzasztóan zavaró és sajnos zenehallgatás alatt is hallani, hogy hol erősebb a háttérzaj, hol elhalkul és az Istenért sem tud folyamatosan szűrni. Innentől kezdve ez így nem más, mint egy mezei tws, ami amúgy a gyári gumiharangokkal nem igazán izolál jól és hangban sem gurít nagyot. Sejtettem, hogy nem csinál akkora csendet, mint a Sennheiser, de ezt azért nem vártam. Azzal sem lenne bajon, hogy nem olyan hatékony, de legalább lenne folyamatos, ez a nonstop szakadozás őrjítő. Lehet hibás darabot kaptam amúgy, de nekem egyszer elég volt, még egyszer nem futok újabb kört vele. A zajszűrés nálam must-have a busz miatt, így totál bukó, pedig az irodában amíg próbálgattam addig nem igazán vettem észre a fenti jelenséget, mondjuk ott nem is igazán voltt nagy háttérzaj.
  Aki az ANC miatt venné az nézzen mást, vagy dobjon még rá egy 10-est, ha pedig nem fontos az ANC akkor ennyiért (12 ezer jelen pillanatban) van már akár aptx-es tws is ami ezerszer jobban szól.

  [ Szerkesztve ]

  Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

Új hozzászólás Aktív témák