Akciófigyelő: Watchbuds? Ugyan, itt a jóval olcsóbb óra, amiben van headset

A LEMFO gyárt egy olyan okosórát, amiben headset is van, a Tomtop rögtön akciózza is.

Nagyon menőnek tűnt az idei MWC-n megtekinthető Huawei Watchbuds, ahol az volt a lényeg, hogy az óra fedlapja alatt ül két headset. Annak a terméknek van egy előzetesen is elég morcos, majdnem 500 eurós ára, de persze az ötlet nem újkeletű, a LEMFO már korábban megcsinálta a saját változatát T92 néven. A koncepció abból a szempontból stimmel, hogy az órában vannak a fülesek, de azért kicsit másképp álltak neki.


[+]

A LEMFO készüléke óraként nem kimondottan izgalmas, a 64 gramm tömegű óratest 1,28 inches, 240 x 240 pixeles IPS kijelzőt hord magán, ami inkább a belépő szintű kategóriára jellemző. Viszont belepréseltek egy 380 mAh-s akkumulátort, ami azzal együtt szép teljesítmény, hogy még két, 5.0-s Bluetooth kapcsolaton keresztül működő fülhallgatónak is szorítottak helyet, ezek azonban nem az óra számlapjának felhajtása után érhetők el, hanem a készülék jobb oldalából lehet előrántani mindkettőt.


[+]

A termék 4.4-es Androidtól felfelé kompatibilis a telefonunkkal, ehhez a Vband nevű alkalmazás telepítése szükséges. Papíron a LEMFO T92 számos szenzort és funkciót kínál, a szokásos pulzusmérés mellett a listán a véroxigén szint, a bőrhőmérséklet, de még a vérnyomás is szerepel, noha ezt érdemes fenntartásokkal kezelni, de a termék 60 eurós ára még akkor is csábító, ha élünk a gyanúperrel, hogy nem minden felsorolt funkciót tud maradéktalanul megoldani.


[+]

A LEMFO T92 mindenesetre ingyenes szállítással együtt már rendelhető a Tomtop oldalán, nincs kizárva, hogy egy tesztkészüléket is szerzünk, ez ugyanis egy olyan eszköz, ami akár jó is lehet ennyiért, de benne van a pakliban az is, hogy a mindennapok során mégsem tudja az ígéreteket beváltani. Ez tehát egy 60 eurós kérdés, de akinek felkeltette az érdeklődését a masina, annak szabad az út, itt lehet megrendelni a készüléket, ebben benne van az összes áfaköltség és szállítás díja is.

Hirdetés