Hirdetés

Akciófigyelő: Filléres Xiaomi soundbar a Cafago kínálatában

A Redmi MDZ-43-DA ára átszámítva nem éri el a 20 ezer forintos szintet.

46 dollárért kínálja a Cafago a Redmi márkájú tévés soundbart. Mielőtt továbbmennénk érdemes megjegyezni, hogy ezt magyarul a legtöbbször hangprojektornak nevezzük (mert a hangrúd sokak szerint kicsit áthallásos), az e-nyelv szómagyarítója szerint a soundbar egy hosszúkás, rúd alakú, televízió hangminőségének javítására szolgáló sztereo hangfal, mely egy ízléses centersugárzóban foglal helyet fektetve, igény szerint a TV szélességéhez méretezve. A térhatást különböző algoritmusú, hangprocesszorokkal állítja elő, virtuális térhatású hangot produkálva.

A Redmi kellemesen csengő, MDZ-43-DA nevű terméke egy roppant olcsó megoldás ebben a műfajban, 2x12 wattos sztereó hangszórókat kínál, 4 ohmos impedenciával rendelkezik és 80Hz-től 22 kHz-ig terjedő frekvenciák megszólaltatására képes. A másfél kilogrammot nyomó készülék 3,5 mm-es jack és S/PDIF csatlakozók mellett Bluetooth 5.0-s kapcsolattal is a tévéhez köthető.

A hangprojektor 80 centiméter hosszú, alkalmas arra, hogy a falra szereljük, természetesen a gyártó azt mondja, hogy saját fejlesztésű algoritmussal optimalizálja a hangzást, az alapvető beállításokat a termék jobb oldalának végén található érintőpanellel végezhetjük el. A Cafago ingyenes szállítással kínálja a soundbart, a magyarországi rendeléseket német raktárból szolgálják ki 3-5 munkanapon belül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Hirdetés