Hirdetés

Akciófigyelő: Extra garanciát biztosít a Huawei a tél végéig

Akár három hónappal kitolódhat a garanciális időszak vége. Emellett ingyenes fertőtlenítést is lehet kérni.

Hirdetés

Jó hír a Huawei okostelefonok, táblagépek, számítógépek, routerek, viselhető és audiokütyük tulajdonosainak: amennyiben eszközeik jótállása 2020. november 28-a és 2021. február 28-a között járna vagy járt volna le, a garanciális időszak március 1-jéig kitolódik. Ez mindenképp üdvözölendő és némi biztonságérzetet ad az ünnepi időszakra.

A Mate 40 Pro és szelfikapszulája a Mate 30 Pro és noccsa mellett
A Mate 40 Pro és szelfikapszulája a Mate 30 Pro és noccsa mellett [+]

Ismét elindult a Huawei háztól-házig tartó szolgáltatása, amely a kiegészítőket leszámítva a mobilokra, a tabletekre, az órákra, a routerek és a modemekre is kiterjed: a meghibásodott készülékekért a kiterjesztett garancia keretében a futár látogat el és viszi szervizelni, majd a javítás, a tisztítás és a fertőtlenítés után a futár viszi vissza a tulajdonos megadott címére, természetesen ingyenesen. Az eszközöket a postapontokon is fel lehet adni, szintén ingyenesen.


[+]

A szolgáltatás további részleteit a Huawei Support mobilapp, a hivatalos honlap és a TMX oldala jelöli, hétköznapokon 9 és 19 óra között pedig a telefonos ügyfélszolgálat is besegít a +36 80 482 934-as számon. A Huawei emellett ingyenes fertőtlenítést biztosít, ha a felhasználó az eszközével megjelenik a gyártó valamelyik szervizpontján vagy szerviz központjában, erről itt lehet részletesebb információt megtudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés