Hirdetés

Akciófigyelő: a Hekka a Xiaomi 12T-t és a Prót is akciózza

Jelentősen olcsóbban adja a Hekka.com a két friss Xiaomi készüléket a napokban.

Hirdetés

Mostanra már mindkét "T-modell" megfordult nálunk a tesztasztalon, a 12T és a 12T Pro is túl van a megmérettetésen. Ahogyan az lenni szokott, a teszt végkimenetele nagyban függ a termék árától, ezügyben pedig a Hekka.com ajánlata ad új perspektívát. A két készüléket kuponkóddal lehet olcsósítani, a kosárba helyezést követően a szállítás ingyenes, a vámköltségeket a Hekka.com intézi és állja.


[+]

A kedvezőbb átfekvésű Xiaomi 12T két kiszerelésben érhető el, a 8/128 GB-os modell 418 eurót kóstál, a 8/256-os változat pedig 438 euróba kerül, ezeket az árakat a MI12T kuponkóddal tudjuk elérni. Mai tesztünk alapján a 12T egy kiegyensúlyozott készülék korrekt hardverrel, remek kijelzővel és főkamerával, villámgyors töltéssel, valamint hosszú üzemidővel.


[+]

A 12T Pro (itt érhető el) minden szempontból egy kicsit többet nyújt, ennek megfelelően az ára is magasabb, de a MI12TPRO kuponkóddal itt is szépen lehet faragni. Itt az alapmodell 8/256 GB-os, kuponos ára 538 euró, a nagyobb verzió 12/256 GB-os, a kedvezményes ár pedig 578 eurót jelent ebben az esetben. Ezek a Xiaomi telefonok a gyártó ígérete szerint már három évig fognak Android frissítést kapni.

Előzmények

Hirdetés