A Zuk telefonok sem maradnak ki a nougatos frissítésből

Jelen állás szerint számos régi, ARMv7 utasításkészletű SoC-t használó mobil kimarad az Android Nougat frissítésből, és mindenből, ami utána következik. A legtöbb Snapdragon 800/801-es mobil ilyen, és csak néhány Snapdragon 805-ös változat felel meg az AndroidAuthority szerint a Google Compatibility Test Suit és Compatibility Definition Documents előírásainak.

Nagy, de elegáns megjelenésű a Z1
Ha minden igaz, jövő év elején Android Nougatra frissül a Zuk Z1 rendszerfelülete [+]

Az Xperia Z3-ra például elérhető volt a nougatos béta, aztán a Sony mégsem nevezte meg a remek mobilt 7.0-s frissítést kapó mobiljai listáján.Ezért is meglepő a Lenovo bejelentése, hogy a Snapdragon 801-es Zuk Z1 Android Nougatra fog frissülni, a béta tesztelés a következő hónapban el is indul. Kevésbé váratlan fordulat, hogy a Snapdragon 820-as Zuk Z2 Pro is megkapja a friss zöld robotos rendszert, ennek konkrét dátuma is van: 2017. január 28., a kínai újév napja.

Azóta történt

Előzmények

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • 6 GB RAM-ot kapott a ZUK Z2 Pro

    Snapdragon 820, 128 gigabájtos tárhely, AMOLED kijelző, ISOCELL szenzor, optikai képstabilizátor és egészségfigyelő szenzorok a számos érdekesség között.

  • ZUK Z1 - a belső konkurencia

    Saját almárkát alapított a Lenovo, és már kapható is az első ilyen készülék. A Z1 ráadásul nagyon decens eszköz lett, a felső-középkategóriában komoly esélyekkel támadhat a többiekre.

Hirdetés