A TENAA-nál is felbukkant a Honor 5C

A Huawei sikereinek tetemes részéért az önálló brandként működő Honor sorozat felel, amely elsősorban az online értékesítésre koncentrál minimális marketinggel és emiatt lenyomott árakkal. A Honor 5C kínai források szerint április 28-án mutatkozik be, és a közeli bejelentésre utalhat az 5,5 hüvelykes, Full HD-s phablet felbukkanása a TENAA-nál, azaz a kínai hírközlési hatóságnál, amely a helyi megjelenéshez szükséges engedélyek egy részét kibocsátja.


[+]

A TENAA listázása szerint a fémházban nyolcmagos, 2 gigahertzre skálázott SoC fog dübörögni (az Anzuo.cn szerint a Kirin 650), 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló kíséretében, de állítólag 3/32-es konfiguráció is elérhető lesz. Az előlapon 8, a hátlapon pedig 13 megapixeles kamera kaphat helyet. A telep 2900 milliamperórás lehet. Mivel Kínában borzasztóan erős a phabletes konkurencia a középkategóriában (Redmi Note 3, Note 3 Pro, Meizu m3 note), várhatóan a Honor 5C árát is lenyomják a népköztársaságban.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Honor 5C

    A HiSilicon Kirin 650-nel együtt debütáló középkategóriás mobil Kínában mutatkozott be, de előreláthatólag Magyarországon is meg fog jelenni.

  • Elérhetővé vált a Honor 7 Lite

    Az áprilisban bemutatkozott készüléket eddig Honor 5C néven ismertük, viszont itthon Honor 7 Lite néven kerül forgalomba, 79 990 forintos áron.

Előzmények

  • Még ebben a hónapban debütálhat a Honor „5C"

    A remek ár/érték arányú telefon utódja HiSilicon Kirin 650 lapkát kaphat, de gyakorlatilag semmi mást nem tudunk róla.

  • Honor 5X - tisztességes munka

    Komolyan előrelépett a Honor X sorozata egy év alatt, a fémház, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a Snapdragon 616 kombinációja viszont erősebb konkurenciával találkozik.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés