A TCL talált még pár raklap 2018-as SoC-t

Építettek köré egy Android 11 Go Edition készüléket TCL 305 névvel és valószínűleg csúnyán elírt árcetlivel.

Tulajdonképpen környezettudatos magatartásként is fel lehet fogni, hogy a gyártók nem dobálják ki csak úgy a négy éve lejárt szavatosságú lapkakészleteket, de erős a gyanúnk, hogy többet veszítünk a vámon, mint amit nyerünk a réven. Mindenesetre lett itt egy TCL 305 nevű Android Go modell sokkoló árcetlivel. Valaki nyilván félreértett valamit vagy szimpla elírás.


[+]

Nem létezik, hogy egy 2018 elején bemutatott, 12 nanométeres, négymagos  MediaTek Helio A22-es (4x 2 GHz Cortex-A53) szettel szerelt készüléket 2022-ben 205 eurós áron komolyan gondoljon a gyártó. Ez aktuális árfolyamon körülbelül 73 ezer forintnak felel meg. Ezért az összegért kapunk 2 GB operatív memóriát, 64 GB bővíthető belső tárhelyet és Andorid 11 Go rendszert.

[+]

A 6,52 hüvelykes, HD+ felbontású LCD panelbe egy 5 megapixeles szelfikamera cseppen, de biometrikus azonosításra rendelkezésre áll egy ujjlenyomat-olvasó is a hátlapon. Ugyanitt három kamerát találunk 13 megapixeles főegységgel és két darab 2 megapixeles segédszenzorral (mélység és makró). A telep legalább értelmezhető méretű, de a 10 watton, Type-C porton keresztül tölthető 5000 mAh-s akku az egyetlen paraméter, ami konkrétan nem ijesztő. 73 ezer forintnyi euróért. Hetvenháromezer. Het-ven-há-rom-e-zer. Lassan írtam, hogy könnyebb legyen feldolgozni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés