A Nokia újabb adománya

A Nokia kilenc éve támogatja a beteg gyermekek gyógyulását, idén az 5 millió forint értékű adományból a Bethesda Gyermekkórház Intenzív osztálya tudott betegőrző monitort venni.

A Nokia társadalmi felelősségvállalási programjában új pályázat keretében döntött arról, hogy melyik gyermekkórház részesüljön támogatásban. A pályázatra való meghívást számos országos hatáskörrel rendelkező Budapesten működő gyermekkórház kapta meg. A pályázó gyógyító intézmények közül a kórház állapota, az ágyak és az ambuláns fekvőbetegek száma, a pályázat minősége alapján a Bethesda kórház kapta a Nokia adományát.

„A Bethesda Gyermekkórház Intenzív Oszálya a NOKIA nagylelkű adományának jóvoltából egy korszerű, magas tudású őrzőmonitorral lett gazdagabb. Ezzel egy jelentős lépést tettünk meg afelé, hogy a nálunk kezelt, súlyosan beteg kisgyermekeket biztonságosabban, magasabb szakmai standardok szerint ápolhassuk. Betegeink, hozzátartozóik, az osztály és az egész kórház nevében nagyon köszönjük az adományt a NOKIÁ-nak!
Reméljük, hogy példájukat más gazdálkodó szervezetek, cégek is követik, lehetőséget teremtve ezzel ahhoz, hogy a magyar egészségügy korszerűbben, biztonságosabban, magasabb színvonalon működjön.” – mondta Dr. Liszkay Gábor, a Bethesda Gyermekkórház Intenzív Osztályának főorvosa.

„A Nokia filozófiája alapján feladatunk és felelősségünk, hogy támogassuk a közösséget, melyben élünk. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt kilenc évben adományozott orvosi műszerekkel hozzájárultunk ahhoz, hogy a kórházak modernebb és gyorsabb ellátást biztosítsanak a beteg gyerekeknek." - mondta Imfred de Jong, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A Nokia 1998 óta közel 40 millió forinttal támogatta a beteg gyermekek gyógyulását.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Programozz Nokiát, és nyerj!

    A mobil távközlés területén használható alkalmazások fejlesztésére országos szintű programozóversenyt hirdetett a Nokia.

Előzmények

Hirdetés