A Motorola is kavar a nevekkel

Újabb Moto E32-t dobtak piacra Indiában, de ez nem Moto E32s utódja, meg nem is az európai E32, hanem inkább az E22s, csak más kamerával.

Európában Moto E32 név alatt egy Unisoc T606-tal, 90 Hz-es LCD kijelzővel, 16 megapixeles kamerával és 5000 milliamperórás akkumulátorral szerelt telefont lehet venni a Motorolától május óta. A vállalat azonban Indiában ugyanezen a néven Helio G37-et ad megegyező kijelzővel és akkumulátorral, 10 wattos töltéssel. Android 12 fut a telefonon és két évnyi biztonsági frissítést ígér a gyártó a mobilra, főverzió-frissítésekről nem ígérget. Az európai modell valamiért csak a 11-es rendszert kapta meg.

Hirdetés

Fekete és kék színben a Moto E32. Az indiai.Fekete és kék színben a Moto E32. Az indiai. Fekete és kék színben a Moto E32. Az indiai. [+]

A 130 eurónak megfelelő összegért árult készülékben adott a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó, az ujjlenyomat-leolvasó és egy 50 megapixeles főkamera egy 2 megapixeles segédszenzorral. Az előlapi kamera a kijelzőbe lyukasztva kapott helyet, egy 8 megapixeles szenzorról van szó. Az Európában 150 euróért árult E32 ezzel szemben a hátlapon egy extra 2 megapixeles makró kamerát, de a többi paraméterben nagyjából megegyezik.

A két SIM + SD-kártya, valamint a közel gyári Android 12-es felület a telefon legfőbb jellemzői.A két SIM + SD-kártya, valamint a közel gyári Android 12-es felület a telefon legfőbb jellemzői. A két SIM + SD-kártya, valamint a közel gyári Android 12-es felület a telefon legfőbb jellemzői. [+]

Előzmények

Hirdetés