A mobiltelefon segít megtalálni az igazit

A Mobil Show 2006-on mindenki megismerkedhet a randizás új formájával. Színészek által bemutatott szituációs játékok segítségével pillanthat bele a nagyközönség, hogy a véget nem érő szemezések helyett mi módon használható a mobiltelefon célratörő „randieszközként”.

A szingli-fővárosoknak számító New York és London után Budapesten is hamarosan felpezsdíti az ismerkedni vágyók életét a Toothing. Az új ismerkedési formát a mobiltelefonok Bluetooth funkciói hozták magukkal - megfelelő telefonos beállításokkal jelzést kapunk, ha 10 méteres környezetünkben flörtölni vágyókra bukkan a mobilunk. Buszon, metrón, utcán, szórakozóhelyen egyaránt ismerkedhetünk, és ezért mindössze annyit kell tennünk, hogy megkeressük a közelben lévő aktivált Bluetooth-os telefonokat, majd a kiválasztott készülékre elküldjük a „Toothing?” üzenetet. Ha az illető válaszol, nyitott az ismerkedésre. Ha mégsem érkezik válasz, akkor a címzett nem ismeri a toothingolást vagy nem nyitott az ismerkedésre.

A Mobil Show 2006-on bemutatásra kerül a toothingolók magyarországi website-ja és központja is, amelynek segítségével az érdeklődők információhoz juthatnak, a gyakorlott toothingolók pedig megoszthatják tapasztalataikat másokkal.

Hirdetés