A Lenovo újabb részletet árult el a K4 Note-ról

A múlt héten a Lenovo elkezdte csepegtetni az információkat a közeljövőben debütáló K4 Note készülékről, ami az elérhető árkategóriájú, vagyis inkább jó ár/érték arányú K3 Note örököse lesz. A kínai techóriás már megerősítette a telefon nevét, hiszen korábban még nem volt biztos, hogy mi lesz a szerkezet pontos megnevezése. Nem csak ez az egy adat az, aminek teljesülése esetén már biztosan nem fizetnek a fogadóirodák, hanem a RAM mennyisége is, a Lenovo ugyanis elárulta, hogy 3 gigabájtot kap a mobil, az elődben még csupán 2 gigabájt volt.


[+]

A pletykák szerint a belső tárhely mérete is nő, méghozzá 16-ról 32 gigabájtra, és az anyaghasználat terén is előrelépés várható, hiszen a burkolat fémből készül majd. Más komponensekről egyelőre csak találgatások vannak, a Lenovo választása elvileg a MediaTek Helio X10 chipsetre esik majd. A hivatalos bejelentés valamikor 2016-ban, méghozzá már januárban várható, nem kizárt, hogy a CES kiállítások (ahol egyébként mi is részt veszünk) már élőben is láthatjuk a készüléket, és a cég is elárulja a maradék részleteket.

Azóta történt

Előzmények

  • Már a Lenovo is hirdeti a Vibe X3-at

    Egy előzetes képet közölt a kínai gyártó a hamarosan bemutatásra kerülő készülékéről, ami 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel kerül forgalomba.

  • Lenovo Vibe S1 - összesúgnak a szemei előtt

    A kínai vállalat egy olyan 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel, Mediatek MT6752 SoC-vél és 3 GB RAM-mal szerelt telefont dobott piacra, mely az önfotózás királya lehet.

  • Lenovo K3 Note - sárgatest

    Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.

Hirdetés