Hirdetés

A Lenovo is olcsó készülékkel támad

A belépő árszintű modell az Egyesült Arab Emírségekben bukkant fel, de az Android Enterprise Partners is jegyzi.

Hirdetés

Úgy tűnik, a belépő szint mostanra definiálta újra magát. 45 ezer forint körüli áron olyan modellek érhetők el, amelyek tényleg funkcionálisan és különösebb lelki megrázkódtatás nélkül használhatók a mindennapokban, a kamera sem feltétlenül rossz, az üzemidő kifejezetten jó és átlag 3 GB RAM is belefér a keretbe a jellemzően szerényebb képességű, de friss és korszerű lapkakészlet mellett. Jó, eddig pontosan két ilyen készülékhez volt szerencsénk, de a tendencia előremutató. Újabban már Android Go-val is el lehet lenni.


[+]

Láthatóan a Lenovo is valami ilyesmit szeretne összehozni a Lenovo K11-es készülékkel, ami már elérhető az Egyesült Arab Emírségekben, 47 ezer forintnak megfelelő dirhamért. Itthon ez egy picit drágább kategória lesz (ha lesz), a K11-ben viszont 4 GB rendszermemória és 64 GB belső térhely dolgozik a Helio P22 mellett; a képek alapján három hátlapi kamera van rajta, ujjlenyomat-olvasó, a kijelző pedig 6,22 hüvelykes, csepp alakú szenzorszigettel. Akkumulátorból 3300 mAh-s fért bele.

Előzmények

  • Alcatel 3 (2019) - meccs a harmadik helyért

    Az Alcatel 3 nagyon olcsó, viszonylag kis méretű, de modern megjelenésű és funkcionalitású készülék. Ha minden terv szerint alakul, ez egy igen jó ajánlat lehet.

  • Redmi Go - nekik megy

    Az Android Go félelmetesen alacsony szintű hardverekhez tervezett rendszer, de a Redmi most sem elégszik meg az elégséges szolgáltatással. A legolcsóbb itthon elérhető okostelefont rakták össze.

  • Redmi 7 - a hetedik te magad légy

    A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.

Hirdetés