A Huawei még nem végzett az idei évben

Hirdetés

A Huawei már tavasszal bemutatta aktuális csúcsmodelljét, a Huawei P9-et, amely kiválóan megállta a helyét egyrészt tesztlaborunkban, másrészt a konkurenciával szemben is, majd a nyomásérzékeny kijelzővel szerelt P9 Plus is tolt egyet az amúgy is kedvező féléves mérlegen. Hogy a méltán közkedvelt P9 Lite-ot ne is említsük. Phablet kategóriában kissé váratott magára a Mate 8 utódja, de a specifikáció alapján nem bánjuk, hogy nem kapkodtál el. A Mate 9 és a nagyjából csillagászati összegbe kerülő Porsche Design Mate 9 előremutató hardveres megoldásokkal (egyedi architektúrával bíró HiSilicon Kirin 960) és tetszetős kialakítással lehet vonzó a nagyobb képátlóra vágyó felhasználóknak.


[+]

Pan Jiutang elemző szerint azonban a Huawei még nem maxolta ki az évet, a Weibón közzétett posztjában egy, még a Mate 9-nél is erősebb, innovatív kialakítású készüléket említ. A koncepciótelefon állítása szerint a jövő hónapban érkezik, egészen egyedi, négy oldalon ívelt Samsung kijelzővel, valamint számos, mesterséges intelligenciát segítő szenzorral szerelve. A Huawei nem reagált a feltételezésre, Jiutang állítása szerint viszont már többen látták az eszközt. Érdeklődve várunk.

Előzmények

  • Huawei P9 lite - megörökölt formaterv

    A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés