Hirdetés

A GDR2 „Amber” frissítéséről

A The Verge jóvoltából végre egy rövidke videón is láthatóak a Windows Phone 8 platform rövidesen érkező GDR2 „Amber” frissítésének legfontosabb újdonságai, melyek közül néhányról már korábban is hallani lehetett. Az egyik ilyen a sokak által várt FM rádió engedélyezése lesz, melyhez a szükséges hardver a Lumia 620 kivételével valamennyi korábbi Lumia modellben megtalálható. További fontos újdonság lesz a kameragomb által elindításra kerülő alkalmazás megválasztásának lehetősége, hiszen így a Nokia készülékek tulajdonosai egyetlen gombnyomással elérhetik a Smart Camera valamennyi kreatív funkcióját. A frissítésnek köszönhetően valamennyi készüléken elérhető lesz a képernyőzár két koppintással történő feloldása is, valamint az Xbox Music javítások, illetve CalDav és CardDav támogatás mellett számos további apróságra is számítani lehet. A GDR2 „Amber” javítócsomag érkezésének végleges időpontja egyelőre nem ismert, de a nyár során valamennyi szolgáltató készülékére megérkezhet.

Azóta történt

Előzmények

  • Mexikóban kelendő a Windows Phone

    A Microsoft beszámolója szerint a Windows Phone platform Lengyelországban és Mexikóban is húsz százalékos piaci részesedéssel bír.

  • HTC Tiara – WP8 GDR2 alapokon?

    Pletykák szerint a tajvani gyártó következő Windows Phone modellje már a platform második komoly ráncfelvarrásával érkezik.

Hirdetés