Hirdetés

A vártnál korábban befuthat a Gear S3

Egyértelműen célzott a Samsung arra, hogy a szeptember 1-jei, berlini sajtóeseményén a Gear S2 okosóra folytatása lesz az egyik főszereplő. A legújabb gyártói információ ennek mégis ellentmond: a kerek kijelzős Gear S3 okosóráról 24 órával korábban, azaz augusztus 31-én lehullhat a lepel.

A legújabb Samsung poszter szerint a Gear S3 már augusztus 31-én megmutatja magát a publikumnak
A legújabb Samsung poszter szerint a Gear S3 már augusztus 31-én megmutatja magát a publikumnak [+]

Mindeközben a Samsung kolumbiai oldala a Tab S3 táblagépes generáció érkezését erősítette meg, és a SlashGear úgy tudja: ez a termékvonal is a berlini IFA időszakában frissül. A kínai TENAA-nál járt vizit alapján egyébként a 8 hüvelykes Tab S3 egy középkategóriás tablet lesz, Snapdragon 652-es SoC-vel, 3 gigabájt RAM-mal, 1536 x 2048 pixeles SuperAMOLED megjelenítővel, 4000 milliamperórás akkumulátorral és 2/8 megapixeles kamerákkal.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Megvan a Tab S3 és a Gear S3 premierdátuma?

    Az új Gear okosóra és a csúcskategóriás tablet széria következő generációja egyaránt a berlini IFA előtt mutatkozhat be.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés