Nincs több Vivo NEX, a szelleme viszont tovább él

Vivo X Note néven 7"-es gigapanellel érkezhet egy csúcstelefon.

Hirdetés

Hagyományos telefonjai mellett a Vivo több prototípussal és különleges termékkel is előállt NEX sorozatnéven, így akadt dupla kijelzős mobil vagy fentről kiemelkedő kamera. Két karaktert elhagyva szimplán csak Vivo X néven folytatódik a széria, és az első tagja Note utótaggal fut be hamarosan, bukkant rá a termékoldalra a Whylab. Ha pedig Note, akkor óriásképernyő: a Vivo 7"-es panelt társít a Samsung E5 AMOLED variációjából, magas képfrissítéssel és QHD+ felbontással.

A Vivo X Note
A Vivo X Note (forrás: Whylab / Myfixguide) [+]

Ezúttal nincs motorikusan kiemelkedő kamera vagy képernyő mögé rejtett szelfiegység, lehet viszont nagy területen működő, 3D ultrahangos ujjlenyomat-olvasó a kényelmesebb feloldásért, és persze a Snapdragon 8 Gen 1 a csúcssebességért, akár 12/512 GB-os konfigurációban. A furcsa módon balra tájolt kameragyűrűn 50 megapixeles Samsung S5KGN1 szenzor játszhatja a főszerepet, az 5000 mAh-s telepet pedig 80 watton lehet gyorstölteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Dupla előlapi kamera, dupla LED

    Ez jellemzi a Vivo új, szerdán bemutatásra kerülő készülékét, ami az S12 széria Pro modellje lesz.

  • 99,6%-os kijelző/előlap arány?

    Kár, hogy nem dolgozunk emotikonokkal, most azért nagyon felhúznánk az egyik szemöldökünket.

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

  • A Vivo Nex tényleg leradírozza a notchot

    A Lenovo Z5 a mást sejtető előzetesek ellenére mégis szenzorszigettel érkezett. Egy reklámfilmből viszont kiderül, hogy a Vivo Nex nem tartogat negatív meglepetéseket.

Hirdetés