Nem is lesz annyira izgalmas a következő Nex?

A képet egy Gaudi idézettel együtt osztották meg a Weibon, de egy kis fényerővel megtolva már nem tűnik annyira extrémnek.

A Vivo következő Nex modelljét nem alaptalan várakozás övezi, az első Nex valóban formabontó volt, második meg elvileg nincs is, mert a Dual Display Editiont csak egy variánsként kezeli a gyártó. Ettől függetlenül az következő készülék nyugodtan jöhet Vivo Nex 3 néven (leginkább így emlegeti mindenki) és szuperszimmetrikus, csupa üveg kivitelben. Az IceUniverse a védőüvegek alapján formabontónak titulálta a leendő készüléket. Az előlapi kamera tippre tényleg a kijelző mögé kerülhet, lévén a pop-up megoldást már elsütötték.

A tervrajzok alapján a Vivo közel kilencven fokban hajlítja le a kijelzőt a készülék hosszanti oldalaira, aminek a waterfall (vízesés) fantázianevet adták. A rajzokon valóban hangsúlyos az ívelés, fém vagy egyéb keret pedig szinte nem is kivehető; az üvegek majdnem összeérnek. A Lence nevű Weibo felhasználó által megosztott kép is impresszív, de némi fényerővel rásegítve annyira nem tűnik extrémnek a kivitel. Minimális kávák mindenhol maradtak, az üvegeket összefogó keret pedig nem tűnik kisebbnek, mint például a Note10 két milliméteres fém váza. De nem kizárt az sem, hogy védőtokban van.

A Vivo Nex akárhányas 5G modemmel várható és elvileg a 3,5 milliméteres jack csatlakozót is megtartják a roppant vékony kivitel ellenére. Az információk elég biztosnak tekinthetők, mindezeket a márka termékmenedzsere, Li Xiang osztotta meg. A fenti képek hitelessége nem megerősített, mindenesetre a forrás egy Gaudi idézetet is mellékelt az anyaghoz. A katalán építészről köztudott, hogy kiváltképp vonzódott az ívekhez és görbületekhez. Az egyenes az emberé, az íves vonal az Úré. (Csak a véletlen érintésektől és az esésektől óvjon közben.)

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés