6,9 hüvelykes LeTV készülék érkezik?

Pár nappal ezelőtt volt szó a LeTV Max Pro készülékről, ami 133 ezer pontot gurított AnTuTuban, és minden bizonnyal Snapdragon 820 chipsettel kerül forgalomba. Úgy tűnik azonban, hogy a kínaiaknak nem ez a készülék lesz az egyetlen nagy dobása, hanem a Max-70, amiről most épp a GFXBench tesztprogram adatbázisa árulkodott. A leírás szerint hatalmas szerkezet lesz a LeTV újdonsága, hiszen 6,9 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik, ami 319 ppi-s képpontsűrűséget jelent.


[+]

A táblázatban látható, hogy egy 1,7 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor dolgozik a burkolat alatt (Snapdragon 810 chipsetben), méghozzá egy Adreno 430 grafikus gyorsító és 4 GB RAM társaságában. Az adattároló mérete 64 GB, amire egyelőre az Android 5.0.2 operációs rendszert telepítette a cég. Adatkommunikációs szempontból tudni lehet, hogy a Max-70-ben lesz WiFi, GPS, Bluetooth, 4G/LTE és NFC. A hivatalos bejelentésig persze mindig érdemes fenntartással kezelni az ilyen kiszivárgott információkat, mindenesetre ha valaki táblagép méretű, erős hardverrel szerelt mobilra, vagy éppen pont hogy tabletre (hiszen SIM-et nem jelöl az adatbázis) vágyik, akkor a LeTV monstruma ideális választás lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeTV

Azóta történt

  • Januárban érkezik a Le Max

    A LeTV hatalmas méretű, 6,33 hüvelykes kijelzővel szerelt mobillal rukkol elő, az esemény a jövő hónap közepén várható, felszereltség terén pedig mindenből szinte a legjobbat kapja majd.

Előzmények

Hirdetés