5 megapixeles Samsung telefon Európának

Hirdetés

A Samsung bemutatta új, elegáns, kamerás telefonját, az SGH-G600-at. A divatos fekete, kétárnyalatú, szétcsúsztatható modell 5 megapixeles kamerával felszerelt. Ez a Samsung első ilyen optikával készült telefonja az európai piacra, ezzel a gyártó belépett abba az exkluzív klubba, amelynek eddigi tagjai között a Nokia N95, vagy a Sony Ericsson K850i is megtalálható.


Fotózásra kihegyezve


Yangkyu Kim, az európai piacok értékesítési csoportjának alelnöke szerint: „A Samsung G600 nem egyszerűen stílusikon; beépített 5 megapixeles kamerája segítségével kedvenc pillanatainkat örökíthetjük meg és tárolhatjuk. Mivel a piaci kereslet az 5 megapixeles fényképezőgépes telefon iránt idén és a következő néhány év során várhatóan jelentősen megnövekszik, igyekszünk ezeket a piaci igényeket a G600-zal kezdve megragadni."


Szokásos Samsung formák


A G600 egy 5,6 cm-es, 16 millió színű LCD kijelzővel, 5 megapixeles, többfunkciós képalkotó rendszerrel és Bluetooth 2.0 kapcsolattal rendelkezik. Ez lehetővé teszi nagyobb képek és grafikák megtekintését, valamint teljes oldalas szövegek vagy weboldalak olvasását is. Ráadásul mindezek a lehetőségek egy kis méretű, mindössze 102 x 47,8 x 14,9 mm-es házban tömörülnek.

Nem hiányozhat a beépített MP3 lejátszó sem. Az internetezni vágyókat a javított böngészési lehetőséget biztosító NetFront Browser 3.4 szolgálja ki. Adatkommunikációs szempontból viszont sajnos az a helyzet, hogy a 3G teljesen kimaradt, GPRS és EDGE kapcsolatunk van. A lokális adatátvitel 2.0-s Bluetooth és ugyanilyen verziószámú USB csatlakozással történhet, a telefonban TV-kimenet is van. A belső, 60 megabájtos memória microSD kártyával bővíthető.


Kompakt méretben


A Samsung már bizonyította vezető szerepét a fényképezőgépes mobiltelefonok terén az ágazatban elsőként bemutatott ilyen telefonszériával, köztük a 2004-ben megjelentett 5 megapixeles kamerás telefonnal, az SCH-S250-nel, 2005-ben a 7 megapixeles SCH-V770-nel, és végül 2006-ban a dél-koreai belföldi piacra gyártott 10 megapixeles SCH-B600-zal.

A Samsung G600 2007 augusztusától lesz kapható a nagyobb európai piacokon.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés