52 megapixeles kamera az Xperia XZ4 hátulján?

A legtöbb elit kameratelefon valamilyen Sony szenzort használ, furcsa módon viszont nem feltétlenül teljesítenek az Xperiák a legjobbak között. Az XZ4 újabb lépés lehet a hátrány ledolgozására, bár a japán forrásból származó információt nem feltétlenül tartja hitelesnek a GSM Arena. Az MWC-re várt Xperia állítólag 52 megapixeles főkamerát kap, ami döbbenetesen nagy felbontást jelentene, persze ez is csak 4 megapixellel több, mint amit mondjuk a Honor View 20 kínál.

Ilyen lehet az Xperia XZ4 hátlapi kamerarendszere japán források szerint
Ilyen lehet az Xperia XZ4 hátlapi kamerarendszere japán források szerint (forrás: Sumahoinfo) [+]

Az f/1,6-os rekeszértékű optikával szerelt modul fölött 16 megapixeles, f/2,6-s blendéjű teleobjektív kaphat helyet, alatta pedig 0,3 megapixeles ToF rendszer, f/1,4-es rekeszértékű lencsével. A Time-of-flight kamerákat leginkább 3D feltérképezéshez és kiterjesztetett/kevert valóság alkalmazásokhoz használják, bár egyelőre limitáltak az efféle okostelefonos lehetőségek. A GSM Arena az XZ4-et 6,5"-es és 21:9 arányú QHD+ panellel várja 6 GB RAM és 128 GB-os tároló társaságában, természetesen Snapdragon 855-tel. A hatalmas, noccsmentes mobil méreteihez méltó, 4400 mAh-s telepet kaphat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Képeken az Xperia 10 és a 10 Plus

    Az XA3-at és az XA3 Plust illetik új néven friss értesülések szerint. Az két phablet az Xperia XZ4 társaságában várható az MWC-n.

  • Sony Xperia 1: újratervezés?

    XZ4 helyett 1-es számozással futhat be a nyúlánk kijelzős, tripla hátlapi kamerás Sony csúcsragadozó, aminek a kameráihoz a Light.co tehet hozzá okosságokat.

Előzmények

Hirdetés