500 dollár alatt marad a Realme GT5 Pro

Legalábbis jüanból átszámolva. A legfrissebb információk alapján 168 ezer forintnak megfelelő összegen nyit a Realme következő csúcsmodellje.

December 7-én mutatkozik be a Realme GT5 Pro, ami többek között csúcshardverrel, periszkópos telés kamerával és nagyon gyors gyorstöltéssel képviseli majd a prémium kategóriát, úgyhogy csak bízni tudunk benne, hogy egyszer elhagyja Kínát. A bemutató közeledtével egyre több információt tesz közzé a gyártó, például a Snapdragon 8 Gen 3 hőmérsékletét kordában tartó hűtőrendszerrel vagy a töltésteljesítménnyel kapcsolatban.

[+]

A Qualcomm idei csúcsszettjéhez 12 ezer mm2-es hőkamrás hűtőegység társul, a hátlap alatt 50 watt teljesítményt fogadó tekercs látható vezetékmentes töltéshez, kábelen pedig 100 wattal tölthetjük majd az 5300 mAh-s telepet. A gyártó számításai szerint a telep teljes kapacitása 8 órányi Honor of Kings játékra is elegendő, nulláról félútig pedig 12 perc alatt jut el az eszköz. Mellesleg a GT5 Pro lesz a gyártó első Qi töltésre felkészített modellje, ami a DigitalChatStation értesülései szerint 3499 jüanon nyit majd, ami még a 170 ezer forintos összeget sem éri el átszámolva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés