4900 mAh-s akkumulátorral debütálhat a Lenovo Vibe P1 Pro

Hirdetés

A Lenovóról már a barcelonai MWC előtt úgy hírlett, hogy számos új készülékkel rukkolhatnak elő, ám végül ez nem történt meg, így azóta is várja a szakma a mobilokat. Pár héttel ezelőtt már megkapta a TENAA jóváhagyását a Vibe S1, nem sokkal később a Vibe P1 járt hasonló célból járt a kínai hírközlési hatóságnál, most pedig utóbbinak a Pro változatáról derültek ki információk. A TENAA adatbázisában ugyanis P1c72 modellszámon bukkant fel a phablet, ami a leírás szerint 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel lát napvilágot.


[+]

A burkolat alatt egy 1,5 GHz-es nyolcmagos processzor (minden valószínűség szerint egy MediaTek MT6752 vagy egy Qualcomm Snapdragon 615 SoC-ről beszélünk), 3 GB RAM és 16 GB-os háttértároló található, utóbbi viszont elvileg nem lesz microSD kártyával bővíthető. Fényképezni a hátlapra szerelt 13 megapixeles, szelfizni pedig az előlapon található 5 megapixeles kamerával lehet.


[+]

További érdesség, hogy a 152,9 x 75,6 x 9,9 milliméteres dimenziókkal és 189 grammos tömeggel rendelkező készülék előlapján egy home gomb látható, ami vagy fizikai, vagy érintésérzékeny, de Lenovo telefonoknál egyáltalán nem szokványos, így nem kizárt egy ujjlenyomat-olvasó sem. Akárhogy is, a Vibe P1 Pro a 4900 mAh-s akkumulátornak és a fém háznak köszönhetően is komoly híveket szerezhet magának. A megjelenés pontos időpontja egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés