3K-s kijelzővel érkezhet az LG G4 a Verizonhoz

Egyre többet lehet hallani az LG hamarosan érkező zászlóshajójáról, mely minden valószínűség szerint G4 néven kerül majd forgalomba. Egy felhasználói profil most különféle adatokat leplezett le, melyek közül a legérdekesebb a 3K felbontású kijelző lehet.

3K-s kijelzőt kaphat az LG G4

A kiszivárgott dokumentum szerint az LG-VS999 modellszámon szereplő készülék 1620 x 2880 pixel felbontású megjelenítővel érkezhet. Mivel az LG-VS985 a G3 Verizonnál elérhető variánsa, így nem kizárt, hogy az amerikai szolgáltató kínálatában lesz elérhető a szörnyeteg. Az sem lehetetlen, hogy többféle változat készül majd a G4-ből, hiszen nem olyan rég pont egy H810 néven bukott le egy állítólagos G4, melybe "csak" 1440 x 2560 pixel felbontású megjelenítőt szereltek. Annál is inkább lehetséges a teória, mivel nem ez lenne az első, átlagosnál jobb specifikációkkal rendelkező eszköz a Verizonnál, hiszen a Sony Xperia Z3v vagy a Motorola Droid Turbo mind jobbak a nemzetközi variánsnál. Az mindenesetre biztos, hogy az LG csúcskészüléke Snapdragon 810 SoC-vel, 4 GB RAM-mal, valamint 16 megapixeles kamerával lát majd napvilágot, méghozzá a barcelonai MWC kiállítás keretében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Még nem kell 4K kijelző mobilokba!

    Az üzemidő drasztikus romlása miatt a Huawei a közeljövőben nem tervezi a nyolcmillió képpontból építkező megjelenítők bevetését okostelefonjaiban.

  • Jóváhagyást kapott az LG H811

    A Wi-Fi Alliance-nél járt az LG egyelőre ismeretlen készüléke, mely minden bizonnyal a G4 lesz, a kijelző várható felbontásáról viszont ez az engedély sem árulkodik.

Előzmények

Hirdetés