Az LG H810 kódnév mögött rejtőzhet a G4

Hirdetés

A világ most azt a pillanatot várja, hogy vajon mikor kerül már fel a boltok polcaira a LG hajlított kijelzővel szerelt újdonsága; G Flex 2. Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy a dél-koreai gyártó ölbe tett kézzel ül a háttérben, hanem pont ellenkezőleg, hiszen a szakma azért a G3 örökösére is kíváncsi. Egy felhasználói profil most pont a feltehetően G4 néven debütáló masinát buktatta le, így pár specifikáció is napvilágot látott.

LG G4 H810 User Agent Profile

Az egyelőre még ismeretlenként kezelt mobil a H810 modellszámot viseli, mely az idei csúcsmodell AT&T (amerikai szolgáltató) változata lehet. A kijelző felbontása természetesen továbbra is 1440 x 2560 pixel lesz, méretéről viszont nem árulkodik a leírás, habár a hírek szerint 5,3 hüvelyken jelenítődhet meg ennyi képpont. A G4 természetesen hardveres téren is egy valóságos szörnyeteg lesz, a Snapdragon 810 chipset szinte biztosra vehető, a 4 GB RAM pedig erősen valószínűsíthető, legalábbis a nagyobb tárhellyel szerelt verzióban. A lehetséges felhozatalhoz tartozik még a 16 megapixeles kamera, valamint az érintőceruza, amivel természetesen a Samsung Galaxy Note sorozatnak törne borsot az orra alá az LG. A G4 bejelentése az MWC kiállításon történhet meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Snapdragon 810-zel jöhet az LG G4 is

    A dél-koreaiak idei csúcstelefonja hardveresen a konkurensekhez hasonlóan nagyon erős lesz, a kamera is 16 megapixelesre fejlődik.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés