3D emoji és sztereó hangszóró

Elég valószínű, hogy a Samsung Galaxy S9 és S9+ még nem él a kijelzőbe integrált biometrikus azonosító lehetőségével, arra úgy tűnik, a Galaxy X megjelenéséig várni kell. Koreai iparági források viszont egyre többet beszélnek az arcalapú, illetve kombinált, írisz és arcalapú védelmi vonal létéről. Az ETNews ismét bedobta az opciót mint várható funkció, kiegészítve néhány új képességgel. Az arc háromdimenziós érzékelésére és azonosítására alkalmas technológia például alkalmas 3D emojik létrehozására is, ami lényegében ugyanaz a metodika, amit az Apple alkalmaz az Animojik esetében.

Azért annyira nem meglepő, hogy az Applet követve a konkurens gyártók is élnek a technológia kínálta lehetőséggel.
Azért annyira nem meglepő, hogy az Applet követve a konkurens gyártók is élnek a technológia kínálta lehetőséggel. [+]

A felhasználó mimikáját digitalizáló, animált, 3D karakterek egyre több gyártónál bukkannak fel, amióta az iPhone X-szel megjelent a nyilván nem nélkülözhetetlen, de azért igen klassz funkció - a Honor V10 esetében páldául a Kirin 970-es szett mesterséges intelligencia működéséért felelős egysége teszi lehetővé. A Samsung új lapkakészlete szintén rendelkezik olyan részegységgel, ami biztosítja a 3D arcfelismerést, így evidens, hogy az Animojikhoz hasonló dolgokat is képes előállítani. Bár, valószínűleg izgalmasabb hír, hogy az MWC-n bemutatásra kerülő széria valószínűleg sztereó multimédiás hangszórót kap az AKG közreműködésével.

A 3D animációt elég félreérthetetlenül prezentálja a fenti előzetes, míg hasonló stílusban a lassított felvétel és a kedvezőtlen fényviszonyok között nyújtott teljesítményt ez és ez a videó kommunikálja.

Azóta történt

Előzmények

  • Benchmark-teszten járt a Galaxy S9

    Az Exynos 9810 rendszerchipjében lévő processzor a Geekbench segítségével tudta megmutatni erejét. Kezdenek felbukkanni a tokok.

  • Kecsesebb és drágább lesz a Galaxy S9

    A napi S9 hír jobbik felét a minőségi és hivatalosnak tűnő renderképek fedik le, a rosszabbikat a megnövekedett árra tett célzások.

  • Doboza árulkodik a Galaxy S9-ről

    Ezúttal a lassított felvétel, a variálható apertúra és a sztereó hangszórópár került fel a várható újdonságok listájára.

  • Bemutatkozott a Honor V10

    Full Screen kialakítás, előlapi ujjlenyomat-olvasó, Kirin 970-es szett és mesterséges intelligencia egy gyönyörű, fém házban. Nem utolsó sorban pedig egy kínai gangszta' rapper.

Hirdetés