Egy Meizu MX6 kamerakép is befutott

Hirdetés

A Meizu igen hamar és váratlanul dobta piacra az 5,7 hüvelykes Meizu Pro 5 utódját, amely inkább egy 5,2 hüvelykes, „mini” variáns, semmint igazi folytatás, az várhatóan ismét Samsung Exynos chipsettel érkezik az év második felében. A két képátló között helyezkedik el a tavalyi MX5, és állítólag a folytatás is 5,5 hüvelykes megjelenítőt kap, amelynek tartalmait a Helio X20-as SoC segítségével jelenítheti meg.

Ezt a fotót állítólag a Meizu MX6-tal lőtték
Ezt a fotót állítólag a Meizu MX6-tal lőtték [+]

Ezúttal a hátlapi kamerára vonatkozóan érkeztek információk a GizChina jóvoltából. Az egyik a fenti, állítólag az MX6-tal lőtt fotó, amely persze ilyen méretben nem tud sokat elárulni az abszolút képminőségről, mindenesetre a színek és a szűk mélységélesség impozáns.

Hagyományos, kéttónusú ledes villanóval futhat be az MX6
Hagyományos, kéttónusú ledes villanóval futhat be az MX6 [+]

Ennél konkrétabb tipp, miszerint a hátlapi szenzor az a 12 megapixeles Sony IMX286 lesz, amelyből a Huawei P9 kettőt is használ, noha az eddigi kémfotók alapján a Meizu nem tervez a kamerára ráduplázni. Kimaradhat a Pro 6 10 ledes vakugyűrűje is, ehelyett a fenti, szimpla kéttónusú villanó kerülhet a kameralencse alá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • 2000 jüanos árcímke kerül a Meizu MX6-ra

    A tavalyi modell nyitóárával szinte megegyező áron startol az újdonság is, ezt a Meizu vezérigazgatója közölt kínai blogján.

  • Bemutatkozott a Meizu Pro 6

    Az új készülék bejelentése előtt rengeteg előzetest láthattunk, ám most végre fény derült a teljes specifikációra és néhány hivatalos kép is megtekinthető.

  • Meizu MX5 - tele a tár

    Remekül összerakott, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt és kimondottan kecses Meizu készüléket tarthattunk a kezünkben. Tárolója nem, árcímkéje ellenben elég vaskos.

Hirdetés