Hirdetés

140 milliónál jár a Redmi Note sorozat

Töretlenül népszerű a Xiaomi almárkájának sorozata, idén egyelőre a Note 8 széria vezet a Note 9 eladásai előtt.

Hirdetés

Aki nem bánja, ha egy telefon hatalmas, és nem kíván bőven 100 ezer forint felett költeni egy zsebokosra, annak néhány baki és kellemetlenség bevállalása mellett évek óta a Redmi Note sorozat lehet az egyik legjobb választása. Mondjuk, ma már a sima Redmi széria sem apró, a Note-ok mindenesetre a felső-középkategóriáig bezárólag kínálnak ár/érték vonalon erős ajánlatokat, és a família annyira kapós, hogy immár 140 millió fogyott belőle – bő egy éve ez a mutató még épp csak átlépte a 100 milliót.

A Redmi Note 9
A Redmi Note 9 [+]

Idén, ha minden igaz, egyelőre a Note 8-ból fogyott több, de számos 9-es szériájú Note gyűjti a vásárlókat, és elvileg idén érkezik még néhány jövevény a famíliába. Az is hozzájárul a Note széria sikeréhez mostanság, hogy az olcsóbb, Redmi 9 és 9AT-féle ajánlatok már botladoznak ár/érték és teljesítményvonalon, azaz gyakran megéri kicsit ráfizetni egy jobb phabletért.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Redmi

Azóta történt

Előzmények

 • Redmi Note 9 Pro - megapixelek feláron

  Gyorsabb töltés és 64 megapixelesre növelt hátlapi kamera különbözteti meg a Redmi Note 9 Prót a 9S-től – megéri a ráfizetés?

 • Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek

  Hatalmas FHD panel, méretes telep, öt kamera még sincs Note utótag – furcsa hibrid az új Redmi alapmodell, és messze nem tökéletes.

 • Redmi Note 9S - filléreken múlik

  Szerencsére a Redmi márkajelzést viselő Xiaomi telefonok nem drágultak meg, a Note 9S az elődökhöz hasonlóan a kategória egyik legjobb vétele, de nem hibátlan.

 • Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér

  Óriási meglepetés, ha egy alap Redmi Note modell nem sikerül jól. Majd meg is fogunk lepődni, ha ez bekövetkezik. Most inkább az a kérdés, hogy mennyivel tud többet a Note 9, mint a Note 8T.

Hirdetés