Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • taranis

    addikt

    Korábban volt itt arról szó, hogy mi történik a 14 napon belül visszaküldött készülékekkel. Vélhetőleg első kézből sikerült tapasztalnom. Telekom webshopon rendeltem, egy T-Pontba kértem az átvételt. Ahogy elém tették, látom ám, hogy a doboz oldalán a matrica el van vágva. A telefon benne volt, viszont így nem vettem át, kértem újat. A hölgy véletlenül sima S7-et hozott ki, ki is bontotta, majd utána vette észre velem együtt, hogy az nem Edge. Rutinosan odamondta, hogy semmi gond, visszaküldik újracsomagolásra. Jahogy úgy. Ez alapján a bontatlan csomagolás csak annyival jobb, mint a bontott, hogy legalább lehet hinni benne, hogy nem újracsomagolt. Külön bosszantó, hogy részletre vettem, és az első részletet online fizettem be, és ezt nem tudták átkonvertálni az újonnan kapott telefonba. Tehát még egyszer elkérték tőlem az első részletet, és az elsőt majd 30 napon belül visszautalják. Röhej.
    Hozzáteszem ez még mindig egy pozitív történet, az előző telómat szintén T webshopból rendeltem, és az meg ki volt lopva a dobozból. Tanulság, T webshopból a büdös életbe soha többet.

    Szerk: elég gyakran dobálja itthon a wifit, a többi családi Galaxy készülék nem csinálja, és az intelligens hálózatváltás ki van kapcsolva, valakinek van tippje?

    [ Szerkesztve ]

    colorizer.net

Új hozzászólás Aktív témák